haarpro.nl review

afgelopen 12 maanden 80 (1010) 17 (213) 2 (22) 0 (5) 0 (3 klantbeoordelingen, pluspunten, uitstekend, verbeterpunten, geen. Nu snap ik heus wel dat men niet zegt "och, stuur maar terug en je krijgt je geld terug". Ik zou ze dan ook zeker niet aanraden als webwinkel als je niet 100 zeker bent van je bestelde producten. Maar een beetje meer service dan "goh wat vervelend" had ik toch wel verwacht. Pluspunten, snelle service, verbeterpunten, geen, frank, eindhoven. Ja dat ik het kan terugsturen snap ik ook wel, zit nog binnen de 14 dagen.haarpro.nl review

Kosmonaut 14, 3824 MK Amersfoort - Rated.8 based.
Reviews Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Levering is ook keurig.
Sections of this page.
Press alt / to open this menu.

Pluspunten, verbeterpunten, klant, gepubliceerd op:, aanbeveling:. En dan die productenlijn die ik heb aangeschaft en zo de prullenbak in kan gooien. Dit is gewoon geldklopperij met allerlei mooie beloftes. Verbeterpunten Patricia Gepubliceerd op: Aanbeveling: ja Laden. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, goedkoop lang parkeren schiphol p3 findest du hier: Cookie-Richtlinie.