hoeveel korting op bedden

om het inchecken in het hotel te vergemakkelijken. We accepteren geen cheques en contante betalingen. Verbonden kamers: hebben jullie verbonden kamers? Kindvriendelijk: Verblijven kinderen gratis in easyHotel? Een extra schoonmaak in de kamer gedurende uw verblijf is mogelijk voor een extra betaling van 15 per kamer. TV kanalen: Welke TV kanalen zijn er aanwezig op de kamer? De adres gegevens van het hotel staat bij de Locatie tab, het laatste tabje, van elke individuele hotelpagina.

Wil jij je lief een keer meenemen op een speciale date?
Dan is deze aanbieding perfect voor jou.
Je kunt bij Groupon nu tot wel 30 korting krijgen op een lunch of diner bij het Atomium restaurant.
2 februari 2019 Laatste update Besparen met een wehkamp kortingscode Shoppen bij wehkamp doe je natuurlijk het liefst met korting.

Hoeveel korting op bedden
hoeveel korting op bedden

Centerparcs prenatal kortingscode
Pma kortingscode fletcher
Landal korting kerstpakket

Je moet ouder zijn dan 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig legitimatie bewijs om te mogen inchecken bij ons in het hotel. We attenderen u erop dat u verplicht bent om een betaalmiddel te selecteren voor alle prepaid / non-refundable boekingen. Houdt er rekening mee dat de bedden niet kunnen worden verschoven. De persoonlijke informatie die u invoert wordt gecodeerd om zichzelf te beschermen tijdens het transport. Om uw reservering te annuleren zonder enige kosten, neem dan tenminste én dag voor aankomst contact op met het hotel. Als u online bent ingecheckt, kunt u het online check-in formulier uitprinten, ondertekenen en meenemen. Speciale verzoeken kunnen niet worden gegarandeerd en is afhankelijk op basis van beschikbaarheid bij het inchecken. Op elke kamer zijn er kledinghangers tot uw beschikking. Je kan het betaalbewijs op verschillende manieren aan OZ bezorgen online kantoor of brievenbus: vergeet je kleefzegel niet!

Hoeveel korting op bedden
hoeveel korting op bedden