korting sportschool werkgever

meer info, check ons cookie statement. Oude situatie, zo is het in de oude situatie nodig om aan de Belastingdienst te kunnen tonen dat het fitnesscentrum waar de werknemers sporten een contract heeft met het bedrijf. Bij veel zorgverzekeringen kunt u met korting naar de sportschool. Zorgverzekeraars bieden ledenvoordeel om klanten wat extra te geven en ook een beetje uit eigenbelang: sportende verzekerden zijn gezonder. Een van de meest effectieve manieren om goedkoper te leven is door gezond te leven.

korting sportschool werkgever

Soms kunt u bij én sportschoolketen terecht, soms bij diverse sportscholen overal in Nederland. Op deze amazon.de welkom kortingscode manier probeert de Belastingdienst het sportgedrag van werkend Nederland te stimuleren. Deze verrekent ze als vanouds met het brutoloon, waardoor zowel werknemer als werkgever besparen. Sporten brengt ook een andere besparing met zich mee. Dat gaat niet alleen op aan premies maar ook aan eigen bijdrages en eigen risico. Of doet u dat al regelmatig? Door als werkgever het fitnessabonnement te betalen en de kosten te verrekenen met het brutoloon van uw werknemers, besparen uw werknemers op de belasting en de werkgever bespaart op de sociale lasten. Wanneer de werkgever er zorg voor draagt dat de kosten niet buiten de forfaitaire ruimte komen, zal er geen eindheffing plaats vinden.

Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. Voorheen kon u ook via het UnitedConsumers ZorgCollectief bij VGZ een korting krijgen op de sportschool. Voor sommige sporters levert dit een besparing op van al snel 20,00 in de maand! U kunt besparen op uw zorgverzekering.