kortingsbon duinen zathe appelscha

oud, uit om in zijn achtbaan te stappen. Ook mocht een ritje in de Oldtimerbaan natuurlijk niet ontbreken. Die achtbaan was de Big Apple wat, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, slechts een klein kinderachtbaantje was. Duinen, zathe in het Friese, appelscha is niet het meest bekende pretpark van, nederland, en ook niet het grootste. Zathe staat bekend om haar gastvrijheid en ruimte voor speciale arrangementen. Ervaringen van onze bezoekers, nog geen ervaringen toegevoegd voor dit pretpark. Leuk om weer eens een dagje kind te zijn zei én van mijn vrienden.

kortingsbon duinen zathe appelscha

Het familiepretpark biedt plezier voor het hele gezin. Alle attracties zijn namelijk voorzien van informatie over leeftijd en lengte, zodat je kind altijd veilig kan spelen en genieten van wat.

Albelli kortingsbonnen, Brabantia kortingsbon, Radbag kortingsbon,

Dat was begin jaren negentig toen ik net mijn rijbewijs had. Ik was zeer benieuwd of ik er nog in paste maar dat bleek geen probleem. Kassa, e-ticket 1 en 2 jarigen 5,00.p. Eten drinken, uiteraard kun je in het restaurant van. Daar besloten we om een bezoekje te brengen aan Duinen Zathe. Doch doordat het donker was zag je dat niet. De attracties die mij het meest zijn bijgebleven van vroeger zijn de Cake Walk, het Spookhuis en de Big Apple.