ns 20 procent korting koningsdag

een kopie van de vervoersbewijzen. De NS International app biedt je de mogelijkheid om je e-tickets te boeken en te bewaren. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Eén reiziger met een abonnement mag maximaal drie reizigers met 40 korting meenemen. Heeft uw kind nog geen OV-chipkaart? Klanten van de Nederlandse Spoorwegen met een abonnement en persoonlijke OV-chipkaart ontvangen vier keer per jaar het magazine Spoor. Heb je zelf geen kortingskaart, maar ken je iemand met een NS abonnement? Om in de daluren treinen te vullen, zijn er regelmatig goedkope treinkaartjes. Betalen kan snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Koningsdag geldt als een feestdag.

Wil je na vertraging geld terug vragen via een papieren formulier, dan dien je de volgende stappen te doorlopen: Vraag het formulier telefonisch of online aan of haal het formulier af bij een NS-balie. Zo biedt de NS deur-tot-deurdiensten om de afstand tussen de NS-stations en het startpunt of de eindbestemming te overbruggen.

Heeft u al een kortingsbonnen thermaalbad arcen persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? En dan hebben we het over de hard drugs. Ook voor 9:00 uur en tussen 16:00 uur en 18:30 uur. Want die trein is op Belgisch grondgebied gedegradeerd tot een soort van stoptrein. Goed om te weten. Gebruik én (origineel) formulier per reisdatum en per persoon. Dan reist u met 40 korting. Gemakkelijk reizen terugzoeken in uw reishistorie en snel geld terug vragen bij vertraging of een vergeten check-uit. Daarnaast kun je op Twitter terecht voor vragen die over het algemeen binnen een kwartier worden beantwoord. Losse reisproducten: Enkele reis.

Er zijn regelmatig aanbiedingen en acties beschikbaar om bijvoorbeeld een maand- of jaarabonnement aan te schaffen met korting of een voordelig dagje uit inclusief treinreis. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Ook dan krijg je 40 korting, mits je een ov-chipkaart hebt. Daardoor is de samenreiskorting heel de dag geldig.