treinkaartje met korting ns

te worden. Dagkaart, een hele dag onbeperkt reizen met de trein. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Vanaf 5, toeslag ICE Comfortabel reizen met de ICE 2,40 enkele reis Toeslagen Overige kaartjes Euregio-ticket Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus en trein. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Toeslagen, toeslag 2-1, wisselen van 2e klas naar 1e klas. Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Bekijk ook, alle treinkaartjes. Ook als mobiel ticket, onbeperkt reizen, verzilver in het veld hiernaast uw couponcode voor het vervoerbewijs dat u heeft gekocht.

Samenreisticket Enkele reis Dal.
Reis voordelig mee met een.
NS - abonnementhouder of OV-studentenkaarthouder.
40 korting op een enkele reis.
Goedkope treinkaartjes NS treintarieven.

Sauna dennenmarken korting, Barraca hoofddorp korting, Nemo amsterdam museum korting,

Des te meer reden.m.v. Reis voordelig mee met een NS-abonnementhouder of OV-studentenkaarthouder. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Ben je op zoek naar voordelige treinkaartjes en wil je besparen op je treinreis? Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor auto huren anwb korting de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Ook als mobiel ticket, dagkaart hond, uw hond mee in de trein, 1 dag geldig in Nederland.

Spoordeelwinkel acties, maar ook Actie van de Dag. Goedkope treinkaartjes februari 2019:.a. NS dagkaart acties van Blokker, hema. Tussenhandelaren heeft, nS de wissel omgezet en het reizen met korting. Maandelijks bestelt u via hier treinkaartjes met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v.