kortingscode speelgoed.nl

bestelbevestiging per e-mail. Korting Wanneer zijn de verzendkosten gratis? Doet SpeelGoedNL ook mee met landelijke kortingsacties? Ja, je kunt je bestelling afhalen op én van onze locaties. Stuur een e-mail naar met hierin het artikel dat je graag aan je bestelling wilt toevoegen. Füge dieses Video zu deiner Webseite hinzu, indem du den untenstehenden Code kopierst. Ik heb gekozen voor de optie afhalen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een e-mail naar.

Nadat je een bestelling online hebt geplaatst kun je aangeven waar je wilt komen afhalen. Neem hiervoor contact met ons.

Vollständiges Profil ansehen, blockieren, link zum Tweet kopieren, embed this Video. De verzendkosten zijn de kosten die wij daadwerkelijk maken om de bestelling te verzenden. Kun je een product toch niet vinden? Wel vinden wij het schappelijk om bij een bestelling vanaf 99,- geen verzendkosten in rekening te brengen. Als je voor afhalen kiest, dan krijg je een bevestiging wanneer jouw bestelling voor je klaar ligt.kortingscode speelgoed.nl

Het grootste assortiment voor een scherpe prijs!
Direct geleverd en 180 dagen bedenktijd.
Hier vind je onze selectie Lego en Playmobil van dit moment, met up-to-date prijzen en indien beschikbaar actuele voordeeltjes, kortingscodes.