ponypark slagharen aanbiedingen met pony te koop

een schoolreisje naar het Wilde Westen. Twee ruime slaapkamers, badkamer met douche en apart toilet, een moderne keuken, ruime woonkamer, flatscreen TV en terras. 7m 11s HD Ponypark City is een vakantiepark vlakbij Attractiepark Slagharen. Kortom, genoeg avonturen voor een heel weekend! Genieten van een prachtig in het bos gelegen vakantiehuisje. Een plek waar je in de huid kruipt van een cowboy, indiaan, goudzoeker, schurk of ontdekkingsreiziger. Over alles kun je informatie vinden.

Blijf slapen op het park en neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana. Slagharen.in geeft informatie, aanbiedingen en korting over Slagharen en omstreken. Of je nou een bungalow, vakantiehuisje, tent of caravan wilt huren, of alleen een dag wil genieten.

Allen met slaap-, eet- en woongelegenheid. Overweeg dan de aankoop van ons abonnement met gratis toegang tot het park en leuke extra's. Toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana. Destijds was swiss sense 405 aanbieding er geen Nederlands talige versie te koop. Gekocht ergens begin jaren '90 bij de receptie van het park, waarbij de video voor het raam was tentoongesteld. Boek nu vanaf 199,00, in het voorjaar van 2019 opent Attractie- Vakantiepark Slagharen een adventure trail, genaamd Black Hill Ranger Path. Let op: gratis toegang tot Attractiepark Slagharen is niet meer inbegrepen. Of je nou een bungalow, vakantiehuisje, tent of caravan wilt huren, of alleen een dag wil genieten in Attractiepark Slagharen? Televisie, koelkast, keukenhoek, eethoek, elektrische verwarming, kookplaat en sanitaire unit. Yellowstone chalet: Meer informatie of direct boeken! Verblijf in én van de Western accommodaties en ga op avontuur.

Op avontuur in Attractie- Vakantieparkponypark slagharen aanbiedingen met pony te koop