ballebak zoetermeer korting

en indrukwekkende voorstellingen te zien. De, ballebak is waanzinnig speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Openingstijden, dagelijks van.00 tot.00 uur. Zoeterwoude (0 beoordelingen) Zuid-Holland op zijn mooist; natuur, rust en ruimte in het Land van Wijk en Wouden.

Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven op én van de vele andere speeltoestellen. Wis selectie, eén moment geduld alstublieft.  Weer of geen weer, het is in De, ballebak altijd feest! In De, ballebak vind je onder andere een springkussens, ballenbakken, klim-, klauter- en glijmogelijkheden op verschillende niveaus. Leeftijd: 1 - 12 jaar, weergevoelig: Nee, rookbeleid: Verboden te roken, honden toegestaan: Nee. De, ballebak beschikt binnen over én van de grootste speelstructuren van Nederland met maar liefst vier etages waanzinnig speelplezier. De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Zoetermeer (0 beoordelingen de kinderboerderij, beleef de groene oase in de stad.

Toon meer resultaten Best beoordeelde uitjes Onze selectie. Verlopen kortingen voor Kinderspeelparadijs De, ballebak, zoetermeer, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Ballebak, zoetermeer of ander dagje uit. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Vier pistes tot 300 meter met 10 verschillende liften! Advertentie, zoetermeer (0 beoordelingen) Speelplezier in een van de grootste speelstructuren van Nederland.

Domino's sandwich korting, Defensie korting bever sport, Bespaarbazaar korting, Sneaker discounter kortingscode,

Vakantie regio: Midden, prijzen, volwassenen ns daluren abonnement actie : Euro 0,00, kinderen 0 t/m 12 : Euro 6,50. Klik hier voor alle 3 beelden. Zoetermeer (0 beoordelingen) Het Stadstheater is het culturele hart van Zoetermeer en omgeving. Klik op jouw antwoord, over Kinderspeelparadijs De, ballebak, zoetermeer en in de omgeving. Curling wordt gespeeld op een ijsbaan.