ov chipkaart kortingskaart ns

problemen gehad, sinds vorig jaar is er ook chipkaart van gemaakt, werkte ook prima, maar toen ik in februari een nieuwe kaart. Iedereen die ik hierover spreek vertelt weer een ander verhaal. Mijn ov-chipkaart is geldig tot, kan ik nu weer gewoon, met papieren treinkaartje, uit automaat, reizen? Hoe bestel en betaal ik de meerkosten? Ik heb mijn nieuwe kaart weer opgeladen. Pjm de Jeu, 12:37 #159 Ik wil vandaag (30-4) op station Emmen Zuid een bestelling ophalen. Je kunt het Altijd Korting-abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. NS Uitgestudeerd aanbod studenten, als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het.

ov chipkaart kortingskaart ns

Ov kortingskaart aanbieding, Pathe kortingskaart parkeren,

Pasje is nog in mijn bezit. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Meerman-Padt, 15:58 #3 Ik heb een brief ontvangen dat ik een gratis overgang 2-1 dagkaart kan ontvangen. Mij werd schriftelijk meegedeeld "ondanks beindiging van het voordeelurenabonnement kunt u.V. Ik ben 65 en wil daarom graag dit pasje op mijn naam gebruiken vanwege de 65 korting en geen anonieme ov chip kaart gebruiken.