korting treinkaartjes kruidvat

Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Meerdere malen per jaar kopen duizenden belangstellenden voordelige treintickets bij winkelketen Kruidvat. Meer over: NS Wintertoer, seizoensretour (December 2018 t/m 09 december 2018 bestelt u voor 36 (2e klas) en 42 (1e klas) de NS Seizoensretour. Meer over de Etos actie! Producten als de NS Meereisretour, de NS Wintertoer en een NS dagretour zijn met korting verkrijgbaar. In het weekend de hele dag in de periode van 24 april t/m Meer over de Blokker actie!

De treinkaartjes actie van Kruidvat is vanaf de eerste trein op uw reisdag tot de laatste (uiterlijk 04:00 uur) geldig. U heeft het abonnement c en a kortingscode er vaak al na 3 treinreizen terugverdiend. Home ยป Kruidvat Treinkaartje, last update:, reis je weleens met de trein, bijvoorbeeld om een stad te bezoeken, familiebezoek of vanwege een festival of evenement? Verkrijgbaar voor 7,95 en geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Meer over de: Dal Voordeel Actie! Meer over de febo actie Seizoensretour (December 2017) Tijdelijk bestelt u voor 33 de NS Seizoensretour. In bijna ieder dorp is wel een Kruidvat filiaal te vinden, dus je hoeft nooit ver te reizen. Meer over de: NS Groepsticket!

Kruidvat treinkaartjes dat hema dagretours en van AH treinkaartjes tot Blokker acties. Maar andere goedkope treinkaartjes, maar andere goedkope treinkaartjes, alle treinacties vind je hier. Van 18 juni t/m waren er bij Kruidvat weer treinkaartjes te koop. Deze keer waren het weer ouderwetse eenmalige NS dagkaarten, waarmee je een dagje onbeperkt door heel Nederland kon reizen. Dit keer betrof het niet een weekenddagkaart maar een gewone dagkaart die op elke dag van de week gebruiken.