arriva meereizen met korting

Dal Vrij Jaar abonnement aanvragen. Informatie over Arriva Vrij Reizen en Arriva Dalvrij Deal abonnement. Daarbij mag u 3 medepassagiers laten meereizen met 40 korting. Korting op parkeerterreinen van Qpark. Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna. Icon, beste antwoord door Tochjo 4 februari 2017, 18:18, nS kent al, traject Vrij met Gesplitst Betalen, waarbij de kosten voor het vaste traject door de werkgever worden betaald en alle andere kosten per automatische incasso worden afgeschreven van de rekening van de kaarthouder. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Check u 5 minuten voor de spits in? Wilt u een Dal Vrij Jaar abonnement bestellen? Mail onze redactie via email protected, vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen.

Dal Voordeel: jaar treinen met 40 korting buiten de spits voor Arriva, altijd, korting, scholier Dal Vrij Jaar Ov en reizen : Wanneer reizen? DUO, meereizen met korting

Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen. Hallo, Ik heb een zoals de titel al zegt een Business Card met Traject Vrij. Dal Voordeel is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion (alleen bij treinreizen). Per zijn deze twee landelijke Arriva Dal Vrij abonnementen niet meer te koop of te verlengen. Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat. Of met de bridgeclub naar het strand?