aanbieding treinkaartjes 2019

dagkaart 19 Vanaf maandag 3 september 2018 zijn er weer OV Dagkaarten verkrijgbaar bij Primera. Dat is geen probleem met deze treinkaartjes want er staat een barcode op die je kunt scannen om het poortje te openen. NS Dagretour 19, t/m 28 februari 2019 bestelt u voor 19 (2e klas) een NS dagretour voor een bestemming naar keuze. Profiteer van de laatste treinkaartjes acties in januari 2019! Daarnaast profiteren 3 medepassagiers van 40 samenreiskorting en heeft u het abonnement er al binnen enkele ritten uit. Meer over: NS Zomertoer NS Jongerentoer (Augustus 2018) Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen in de zomervakantie met de NS Jongerentoer 3x retour met de trein voor slechts promo korting wish 36 ( 12 per dagretour).

2-persoons Weekenddagkaart 32 Bestel van 19 februari t/m 04 maart de 2-persoons Weekenddagkaart voor 32 ( 16 per persoon) bij de Spoordeelwinkel. De treinkaartjes kun je gelijk verzilveren, maar ook op een later tijdstip als je dit maar doet voor Vervolgens kun je ze uitprinten of op je telefoon laden.d.h.v. De Seizoensretour is in december 2018 verkrijgbaar voor 36 ( 12 p/s) en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Meer over: NS Lentetoer!

Met de voucher Museum kunt u kiezen uit 10 verschillende musea en is tevens geldig voor 2 kinderen t/m 11 jaar. Op steeds meer stations zul je een poortje moeten openen om toegang te krijgen. NS dagretour 20 (April 2018) Goedkoop treinkaartje nodig? Leuke evenementen, dagjes uit, pretparken en dierentuinen worden gecombineerd met een NS dagretour met korting. Te gebruiken voor een bestemming naar keuze t/m treinen van alle Nederlandse vervoerders. Meer over de Actie van de Dag Treinpakkers (Maart 2018) Bestel van 19 februari t/m 04 maart de Treinpakkers van. Ontdek het aanbod aan kortingskaartjes en bekijk korting telefoonabonnement wat het gunstigste is voor jou. Meer over: Kruidat treinkaartjes NS dagretour Bakker Bart 20 T/m bestelt u bij de Spoordeelwinkel een combiticket NS Dagretour lunch bij Bakker Bart voor.

Personal body plan aanbieding
Shabbies amsterdam aanbieding