knaek korting utrecht

om zoveel mogelijk studenten korting te geven. "In plaats van zelf jaren te investeren in het opbouwen van een database, kunt u studenten en jongeren bereiken via ons.". Om een korting te gebruiken hoef je hem slechts in de app op te zoeken en bij het afrekenen te tonen. Dekking leeftijden, voordelen, knaek selecteert elk collegejaar de 23 beste studentenkortingen per stad. Daarnaast onvangen alle 450.000 MBO-studenten de MBO Card. De app werkt uiteraard ook als je even geen internet hebt. 99 van de studentenkortingen in de Knaek-app zijn onbeperkt te gebruiken tot het einde van het collegejaar (t/m 31 juli). Studenten wonen van oudsher in het centrum van steden en hebben hierdoor een groot aandeel in de omzet van hier gevestigde ondernemingen.

Knaek korting utrecht
knaek korting utrecht

Inlogcodes worden voornamelijk aangeboden via studenten- en studieverenigingen. In dat geval selecteren we uitsluitend de beste 23 kortingen. Deze krijg je als Knaek-lid elk collegejaar automatisch toegestuurd. In een soort coöperatieve sfeer werken grote en kleine bedrijven samen om voor studenten een sterk aanbod neer te zetten. Jouw studentenkorting wordt aan de kassa verrekend en je kunt kortingen zo vaak gebruiken als je wilt. Wanneer u besloten heeft welke actie u wilt voeren, nemen wij het ontwerp van uw advertentie, de productie en de promotie voor onze rekening. Kosten Het is niet duur om door Knaek korting wehkamp code gepromoot te worden. Er is geen anderen organisatie die u van beter advies kan voorzien, als het gaat om welke kortingen in de smaak vallen bij de doelgroep. Waarom kiezen zoveel landelijke en lokale bedrijven voor een samenwerking met Knaek? Sinds 2013 werkt Knaek samen met Stichting CJP om het kortingsaanbod nog aantrekkelijker te maken.

De oplage wordt per studentenstad aangepast op het aantal ingeschreven studenten. Doe een aankoop, bij een van de 1000 kortingslocaties in Nederland en Belgi. Er zijn.000 cultuurliefhebbers met een CJP-pas.