korting zorgpremie

nalezen op de pagina stappenplan. Wanneer je oude zorgverzekering uiterlijk 31 december 2018 is opgezegd, heb je nog tot 1 februari 2019 de tijd om je aan te melden bij een nieuwe zorgverzekeringsmaatschappij. Zo kun je dus een uitgebreidere dekking hebben met een collectieve zorgverzekering. Het grootste voordeel van radbag kortingsbon een collectieve zorgverzekering is dat je korting krijgt op de zorgpremie, ook wel collectieve korting genoemd. Profiteer nu van aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Daarnaast kan een collectieve zorgverzekering extra voordelen opleveren wanneer je tot een specifieke doelgroep behoort. Je hebt dan tot 1 januari om je zorgverzekering te annuleren. Vul de organisatie in die jou de korting biedt. Collectieve korting zorgverzekering Gezinnen, klik hiernaast voor alle collectieve kortingen op de zorgverzekering 2019 voor gezinnen.

Iedereen kan van deze kortingen gebruikmaken en fors op zijn of haar premie besparen. Doe mij maar een zorgverzekeraar zonder collectieven dus. Een collectieve zorgverzekering kan tot honderden euros per jaar voordeliger zijn dan een individuele zorgpolis. Daarna dien je voor 1 februari een nieuwe collectieve verzekering af te sluiten. Netto heb je dus een korting van twee euro. Zie de percentages hierboven: dat werkt dus ook echt.

korting zorgpremie

Cjp korting topshop
Ns feestdagen korting

Aanbod collectieve zorgverzekeringen, een collectieve zorgverzekering wordt meestal aangeboden voor werknemers die bij een grote organisatie in dienst zijn. Sluit je bij je nieuwe werkgever vervolgens weer een nieuwe collectieve zorgverzekering af, dan mag je jouw oude zorgverzekering wel opzeggen. Zonde om dat geld te laten liggen! Ben je verzekerd bij én van bovenstaande zorgverzekeringen en krijg je geen korting? De gemiddelde collectieve korting bij een basisverzekering ligt. De collectieve korting ben je dan kwijt.