korting zorgverzekering de friesland

u zich aan voor het UnitedConsumers ZorgCollectief. Geen gedoe, wel het voordeel. Lees meer, verzekeringen, klantenservice, voorwaarden, volg ons op, de Friesland is onderdeel van achmea. 175,- per jaar Max. 40 per dag) Premie per maand 6,95 14,50 23,25 43,50 Er worden door De Friesland vier verschillende aanvullende pakketten aangeboden, deze variren van het goedkope pakket Budget tot het volledige pakket Optimaal. Zo doen we dat. Gratis zorgadvies, workshops en meer.

Collectieve zorgverzekering, de, friesland, zorgverzekeraarkorting zorgverzekering de friesland

Horloge korting site, Landal korting forum,

Ruim 600.000 mensen zijn verzekerd via De Friesland. Het bespaarde bedrag krijgt u via uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed maandelijks in uw account gestort. Via UnitedConsumers bent u verzekerd van een goede zorgverzekering met 10 korting, zodat u meer geld overhoudt voor een leuker leven. Extra diensten De Friesland Bij verzekeraar De Friesland is het mogelijk om veel verzekeringszaken online te regelen via Mijn De Friesland of via de handige Declaratie App. Wilt u iets wijzigen in uw zorgverzekering? U hoeft dan geen lid of werknemer te zijn, het is vaak voldoende om u (online) aan te melden en deel te nemen aan het collectief. 75,- per 3 jaar. Wanneer je het vrijwillig eigen risico met 500,- verhoogt, dan krijg je per maand 22,- korting op je premie. U kunt kiezen tussen een budgetpolis, naturapolis of restitutiepolis. Wettelijk gezien mag de collectieve zorgverzekering leiden tot een korting van maximaal 10 op de premie. 40 per dag) Tot 400,- per jaar (max. Uw zorgverzekering met korting, via UnitedConsumers, in het kort UC, krijgt u doorlopend korting op uw zorgverzekering.korting zorgverzekering de friesland

Het kan ook zijn dat u via uw werkgever een collectief heeft bij De Friesland, dit betekent 10 korting op uw zorgverzekering. De hoogte van de premie is in veel gevallen de belangrijkste reden om over te stappen van zorgverzekering. Wanneer je dit doet via Zorgwijzer kun je kiezen uit de volgende kortingen/acties: Verzekeraar. Zorgverzekeraar De Friesland is, zoals de naam al doet vermoeden, een van oorsprong Friese organisatie. Zelf Bewust Polis Dit is de meest basic zorgverzekering van De Friesland.