kortingsbon landgoedfair beesd

zomerdagen lang allerlei binnen- en buitenartikelen, leuke kleding en stijlvolle accessoires aangeboden. Drievliet kortingsbon, Kortingsbon ecoform europe. Het landgoed is eeuwenoud, waardoor de panden en schuren op het landgoed een rijke historie kennen. Welkom op de website van de Ondernemers Vereniging Beesd - OVB. De Landgoedfair is onder normale weersomstandigheden toegankelijk voor rolstoelgebruik. Na een wandeling over het landgoed kom je heerlijk tot rust op én van de terrassen, waar je kan kortingsbon auto onderdelen direct afhalen genieten van bijzondere gerechten. Vijf hoogtepunten landgoedfair Marinwaerdt.

Ga met de beste korting naar, landgoedfair, marinwaerdt.
Bekijk nu alle geldige kortingen voor, landgoedfair, marinwaerdt en profiteer direct!
(ten bate van het wandelpadenproject Stap voor Stap).
In de online voorverkoop tot en met 14 augustus krijgt u 2,50 korting.p.
Op de reguliere dagkaarten.

Monumentale panden, het landgoed is 1129 jaar oud en beschikt over 40 Rijksmuseum. De landgoedfair Marinwaerdt is ook voor de kinderen een leuk dagje uit.

Doe inspiratie op voor in- en buiten het huis en ontspan bij de aanblik van de uitgestrekte weide voor je neus. Elk jaar steunt het landgoed met de gezellige fair een goed doel waar het parkeergeld aan geschonken wordt. Vanaf hier rijdt er een pendelbus gratis heen en weer. Breng je een bezoekje aan de beurs, dan bezorg je dus niet alleen jezelf een leuke dag, maar steun je ook nog eens het goede doel van het jaar. Een jubileumjaar dat uitgebreid gevierd gaat worden! Je komt hier onder andere de leukste landelijke woon- en keukenspulletjes die net even wat anders zijn tegen, heerlijk bedlinnen van de fijnste kwaliteit en ideale kleding en accessoires voor buiten tegen.

Landgoedfair - Kan ik kaarten vooraf bestellen? Proost met je vriend, familielid, vriend of vriendin op een geslaagde en ontspannende dag op het landgoed!