aquarium bergen korting

euro extra korting op je bestelling. Deze ruimte leent zich ook voor het houden van vergaderingen. Mis geen Zeeaquarium aanbieding! Scoor alleen vandaag tot wel 80 korting in de sale bij ZEB. Aanbiedingen kortingsvouchers staan op deze kortingscode verzendkosten decathlon pagina voor je opgesomd.aquarium bergen korting

Bezoekers van het Zee Aquarium betalen voor parkeren op eigen terrein 1,00 per 30 minuten (maximaal drie uur). Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het Zee Aquarium. In Bergen aan Zee is betaald parkeren van kracht. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van de gemeente Bergen (NH).

Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Hier zie je naast vissen en verschillende zeedieren. 15 korting, ben je WNF-Ranger, dan krijg je 15 korting op de toegangsprijs voor Zee Aquarium. In de themas Atlantische oceaan en Middellandse Zee zie je de bewoners van de tropische wateren. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Zeeaquarium korting! Het Zee Aquarium is leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer. Denk hierbij aan zeepaardjes en zeesterren. Deze rustige vis kan ongeveer 20 centimeter groot worden. Bij de vrouwtjes vissen lijkt het door de vinnen bijna alsof ze een rok aan heeft. Verlopen -50 Korting 2e Dierentuinkaartje gratis icm Beemsterkaas, koop een actieverpakking en ontvang het 2e kaartje gratis!