sauna schoonebeek openingstijden

naar verwerking Schoonebeek-productiewater klaar Na anderhalf jaar onderzoek heeft Royal HaskoningDHV, in opdracht van NAM, een eindrapport over de verwerking van productiewater uit Schoonebeek opgeleverd. Hoogwater De hoogwaterdreiging voor de NAM-locatie Boerakker in de polder Tolberter Petten is inmiddels laag. Aan de omwonenden die hinder van de alarmering hebben ondervonden biedt NAM haar excuses aan. NAM wordt strategisch partner van Energy Academy Europe (EAE) Vandaag ondertekenen directeur Gerald Schotman en plaatsvervangend directeur Ante Frens namens NAM een Memorandum of Understanding met Energy Academy Europe (EAE). Dag van de Garnaal trekt veel bezoekers Onder een stralend blauwe hemel vond op zaterdag 2 mei in het havengebied van Lauwersoog de Dag van de Garnaal plaats, en NAM was erbij! Feestelijke opening Multifunctioneel Speelveld Schoonebeek Play for all: Bruist van energie Onder het motto: Wij bruisen van energie, jij ook? Girls girls girls Donderdag 13 april wordt het Drents Museum aan de Brink in Assen overvallen door 130 girls die aan de girlsday meedoen. Nieuwe nogepa Aardgas Update over werken in de olie of gaswereld Aardgas en aardolie spelen een belangrijke rol in Nederland.

Sauna schoonebeek openingstijden
sauna schoonebeek openingstijden

Onderhoudswerk NAM-locatie Eemskanaal De NAM gaat vanaf 20 augustus onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op de locatie Eemskanaal aan het Slochterdiep te Lageland (gemeente Slochteren). NAM dient supplement bij Technisch Addendum in bij Ministerie van Economische Zaken Op eeft NAM bij de minister van Economische Zaken een geactualiseerd Winningsplan ingediend voor het Groningen-gasveld, voorzien van een technisch addendum. De Nieuwjaarsspeech die NAM-directeur Gerald Schotman daar uitsprak kunt u via bijgevoegde pdf lezen. Zon overgoten Boortorenwandeltocht Zaterdag 26 augustus vond voor de 61ste keer de Boortorenwandeltocht plaats, in en rondom Schoonebeek. Om deze boring bij Blijham te realiseren, worden in de komende tijd voorbereidende werkzaamheden op de locatie uitgevoerd. Onderzoek zwaartekracht NAM start op 11 september 2015 een nieuwe zwaartekrachtmeting op 92 locaties boven het Groningen-gasveld.

Ruim 1000 schademeldingen na aardbeving Loppersum Er zijn meer dan 1000 schademeldingen ingediend bij de NAM naar aanleiding van de aardbeving die plaatsvond op donderdag 16 augustus. De wagenschuur wordt geschikt gemaakt voor tijdelijke tentoonstellingen van Stichting De Spiker. Bart van de Leemput, directeur NAM en Chantal Zeegers, bestuurslid van deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, drukten rond kwart over 3 op de stopknop en heel langzaam kwamen de 9 nog werkende jaknikkers tot stilstand. NAM-medewerkers platforms Ameland voortaan per boot naar het werk De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en Veltman Marine Services introduceren een nieuwe manier van transport naar de twee platforms ten noorden van Ameland. Aardbeving bij Hellum In de avond van woensdag 30 september 2015, heeft.06 uur een aardbeving plaatsgevonden. De gashoudende laag bevindt zich op een diepte van ca 3500 meter. De boorbeitel baant zich een weg door de gesteente lagen, op zoek naar het aardgasreservoir dat op een diepte van circa 2800 meter diep in de ondergrond zit. Het gaat om het zoute productiewater dat samen met de olie uit de ondergrond van Schoonebeek komt. Loket voor leefbaarheid De Dialoogtafel en NAM gaan samen een loket openen voor lokale initiatieven die de leefbaarheid in dorpen vergroten. Op 1 juni sluit de derde aanvraagronde. Naar verwachting ronden wij de werkzaamheden half januari. Naast een korte Masterclass Nieuwe Verbindingen was er een speciale gast, André Kuipers!

Anholts Thermen en Wellnesssauna schoonebeek openingstijden