hoeveel procent korting op een nieuwe auto

aangestelde kentekenloketten. Er zijn nog geen reacties geplaatst. In de tussentijd mag je met het tenaamstellingsverslag, dat de eerste 4 cijfers van de code bevat, met de auto rijden. En waarom zouden we gewoon wit nemen, zoals we van plan waren. Die hadden een heel leuk showroom-model staan. Leuk toch, dat ze zo'n moeite doen om er een bijzonder moment van te maken? Wil je je euro's goed besteden, maar ook een beetje dromen, maak dan een lijstje van merken die eventueel in aanmerking komen en merken die je beslist niet wilt. Wij helpen consumenten bij het vinden van de beste deal voor het kopen van een nieuwe auto.

Nieuwe auto, welke kortingen kunnen we ongeveer krijgen
Onderhandelen over de prijs van een auto met en zonder inruil
Auto koop blog Mogelijk gemaakt door Autotreffen
Witoma Caravan & Recreatie
Hof van Saksen Aanbiedingen

Motortje tussen aan aan. De vraag kan niet meer worden beantwoord. Tweedehands is veel verstandiger." Zo denken de meeste Nederlanders erover; op iedere nieuwe auto worden vijf tweedehands auto 's verkocht. Nadat we tien jaar probleemloos in onze auto hadden gereden, meldde de monteur bij de jaarlijkse controle dat de gouden jaren voorbij waren: distributieriem aan vervanging toe, iets met de voortrein - dat klonk naar duizenden euro's reparatiekosten. Niemand kan 'door vuil heen kijken ook een vakman niet. 2011 om 19:13 7840 Antwoorden / 95 Vragen 0 Het is altijd de moeite waard gevoon zeggen als ik die korting, of die extra's krijg dan maken we een deal. Maar mijn ex-autoverkoper gaf niet. Probeer een lijstje te maken van wat er zeker in die auto moet zitten, met minima et maxima, ook voor onder de motorkap. 2011 om 12:26 10 Antwoorden / 0 Vragen 0 Eerst maar een paar auto tijdschriften kopen en de prijzen daarin uitpluizen, evenals de berichten over de kortingen die er worden gehanteerd bij diverse merken.

2011 om 12:45 147 Antwoorden / 19 Vragen 0 Het lijkt me dat het kortingspercentage ook afhangt van al dan niet direct betalen. Onderhandel ook over accessoires (gratis of voor een zacht prijsje) en de kosten van het overzetten van bijvoorbeeld de autoradio. Nu in Februari aan het begin gaan de kortingen niet verder dan de beroemde vloermatten, geen inruil hebben maakt niets uit. Zo doe ik het ook en wel met inruil heb ik de laatste keer toch nog extra 1000 euro gekregen stond dus op de afrekening. Dus alles vragen en afdingen, daar houdt de garage ook rekenig mee. Rapporteer Login om een reactie te plaatsen op het antwoord rj door rjw - 9 feb. Zijn antwoord: je hebt er net al in gereden toch, dus volgens mij is hij al rijklaar.

Toverland halloween korting 2019
Amazon ideal korting