slim naar antwerpen korting fiets

of er is sprake van een natuurlijk moment - De werkgever gaat een samenwerking met de stad Antwerpen aan via een engagementsverklaring - De woon-werkroute van de werknemer bedraagt. Dit wordt uitgekeerd na 1 jaar monitoring. Tekst intranet bedrijven, communicatiemiddelen voor fietshandelaars, - Communicatie via gemeenten in de regio Antwerpen De boodschap die wordt meegegeven: Fiets je korting bij elkaar. 1 Rapport Datum: Van: SW/MOB Betreft: Kortingsregeling (e-) fiets, slim naar, antwerpen : opzet en voorwaarden Kortingsregeling (e-) fiets, slim naar, antwerpen : opzet en voorwaarden Inhoud 1 Inleiding Het hindergebied Meer mensen op de fiets met de 'kortingsregeling (e-) fiets, potentieel aan verplaatsingen met. Hebt u een vraag? Slim naar, antwerpen kan dit oplopen tot maar liefst 450 euro. . Fietskorting, wat deze beloning inhoudt? Dit om sneller impact te kunnen hebben op de geschatte pieken verkeersdrukte. Naast het promoten van de e- fiets voor langere afstanden, stimuleert de maatregel zo ook een modal shift van de auto naar de fiets voor de vele kortere (lokale) verplaatsingen op het onderliggend wegennet.

Slim, naar, antwerpen - Ending Korting : Slim naar, antwerpen Slim naar, antwerpen - Home Facebook Slim, naar, antwerp, bowling Routeplanner voor speelplezier

Juni 2017, alle ansehen. Laat u verrassen door de slimme alternatieven die de routeplanner biedt. De dierentuin mag je met recht een stadsdierentuin noemen, hij staat namelijk midden in het centrum van Antwerpen. Waarom de Slim naar Antwerpen routeplanner? Geniet van de ruimte en het licht en de verhalen over lichtmatrozen, lichtzinnige meisjes en dokwerkers die geen lichtgewichten waren. De koningen van de jungle vind je in het leeuwenperk, samen met stokstaartjes en vosmangoesten. De eerste noten van uw concert niet missen? Het zijn hele kleine aapjes, van maar 20 tot 30 centimeter lang. Vroeger was het makkelijk om met én bus of tram van A naar Z te raken, tegenwoordig is het normaal om minstens én keer te moeten over stappen. Dit noemen we unimodale routes.