naar de efteling met korting

Hans en Grietje, Langnek en de Sprookjesboom. Raveleijn is gebaseerd op een verhaal van schrijver Paul van Loon over de strijd van vijf dappere boers en zussen tegen een vijf koppig monster, spanning is gegarandeerd! Nadat je de vouchercodes hebt verzilverd kun je niets meer wijzigen en zijn de kaartjes strikt persoonlijk. Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 38 euro, maar bij NS koop je t/m voor slechts 41 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus. Met dit e-ticket hoef je niet in- of uit te checken. Koop je tickets, koop nu je tickets online en profiteer van 2,00 korting per ticket, niet meer wachten bij de kassa.

Mocht het begin- of eindstation gesloten poortjes hebben, dan kun je de barcode van het e-ticket gebruiken om de poortjes te openen). En die overvolle parkeerterreinen en lange rijen bij de betaalautomaat? Liefhebbers van spanning en snelheid halen hun hart op in het Ruigrijk met attracties zoals Python, Joris en de Draak en De Vliegende Hollander. Volk van Laaf, de mythe gaat dat het Volk van Laaf miljoenen jaren geleden op de Noordpool leefde en na een lange reis een veilige thuishaven in de Efteling vond. Daarmee heb je direct 11 euro korting op de Efteling, want normaal kost een toegangskaartje aan de poort 38 euro. Je bestelt in een keer toegangskaartjes voor de attractie en treinkaartjes, gewoon online.

Wish kortingscode 90
Sneaker district korting
Koffiecenter korting
Last minute korting soldaat van oranje

Wat moet ik verder nog weten? Je waant je in deze attractie in een Oosterse wereld met paleizen, glanzende schatten en buikdanseressen. Dagje uit met kinderen met de trein. Volwassenen, volwassenen betalen 41 euro. Het park heeft genoeg opties om even iets te eten of te drinken; aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Print beide kaartjes uit. De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Loop langs Station de Oost, 't Poffertjes, Panorama à la carte, Toko Payode en nog veel meer. Met de couponcode kan je een treinkaartje aanmaken. Kinderen zijn met een combi-kaartje zelfs goedkoper uit dan met een los kaartje! Pak de trein en de voorpret begint onderweg. Sprookjesbos, de manier waarop het Sprookjesbos de tand des tijds feilloos weerstaat, dat moet wel magie zijn.

Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een anwb-winkel. Geldigheid Tickets met korting kunnen alleen bij de anwb besteld worden tot en met Tickets zijn geldig voor een bezoek t/m. Korting op Efteling tickets. Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet!

Ns papieren kaartje met korting
Aaiko 70 korting
Kempervennen korting aqua mundo
Anwb blijdorp korting