fontana nieuweschans prijs

gewone kleding worden gebruikt. Bad High Tea Arrangement 30,50 Thermaalbad en High Tea in Brasserie Bubbels (high tea tussen.00.00 uur). Feestdagen en onderstaande vakanties Vrij-, zater-, zondag en feestdagen en voorjaars-, herfst- en kerstvakantie 20,50 Ochtendtarief 15,50 Alle dagen geldig, vertrek voor.00 uur. In de sauna is ook het gebruik van badhanddoeken (op de saunabanken) verplicht. Keuken Brasserie SaunaLodge, bekijk hier de openingstijden.

Fontana nieuweschans prijs
fontana nieuweschans prijs

Heeft u vooraf een wellnessbehandeling, wellness-dagarrangement of diner-arrangement gereserveerd, dan is de directe toegang tot de thermen op de afgesproken aankomsttijd uiteraard wel gegarandeerd. Het gemak van alles onder én dak! Dit is voor saunagangers een must om mee te maken. Weg naar de bron GA Bad Nieuweschans. Om de rust en privacy (denk aan een fotofunctie) van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de Thermen niet toegestaan. Heilzaam bronwater in onze Thermaalbaden, het (genees)krachtige mineraalwater is afkomstig uit onze eigen bron. Wilt u gegarandeerd toegang hebben? Door opwarming van uw lichaam verwijden uw bloedvaten, daalt uw bloeddruk, versnelt de hartslag, krijgt uw stofwisseling een impuls en neemt de zuurstofopname toe. Wij verhuren badkleding indien u niet over (gepaste) badkleding beschikt. Denk dan eens aan een wellness weekend of wellness vakantie. Haal meer uit u zelf met een gezonde leefstijl.

Naast dit Thermaalbad kunt u ook kiezen voor het Parkbad (34). Sauna, een bezoek aan de sauna is ontspannend en erg gezond. Ik wil graag een boek mee naar de thermen. Fontana Resort Bad Nieuweschans is dagelijks geopend met uitzondering van 2 t/m In deze periode zijn de Thermen en het hotel gesloten wegens onderhoud. Hier kunt u uw boek en eventuele andere noodzakelijke items in doen en meenemen. Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 10 jaar geen toegang tot de faciliteiten (tenzij op medische indicatie). Wat houdt dat in?

Kortingscode voor prijsvrij
Heineken experience prijs
Rosefield horloge prijs